068-340-1894, 068-340-1893, 098-370-8437, 067-432-0412, (0432)431-164 prommvi@gmail.com
Выбрать страницу
Вы здесь: Главная » НОВОСТИ » Науково-практична конференція на тему: «Впровадження сучасних технологій в системах водопостачання та водовідведення»
ПРОММАРКЕТ-ВІ, Впровадження сучасних технологій в системах водопостачання та водовідведення

ПРОММАРКЕТ-ВІ, Впровадження сучасних технологій в системах водопостачання та водовідведення

2 вересня 2016 року під егідою обласної державної адміністрації, за участю Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації, на базі комунального підприємства «Вінницяоблводоканал» (м. Вінниця, вул. Київська, 173) відбулася науково-практична конференція на тему:

«Впровадження сучасних технологій в системах водопостачання та водовідведення».

 До участі в конференції було запрошено 43 підприємства водопровідно-каналізаційного господарства Вінницької області (керівники та інженерно-технічні робітники), які займаються видобутком, транспортуванням та постачанням питної води, а також збиранням, транспортуванням та очисткою стічних вод.
Крім того, було запрошено представників проектних інститутів, наукових організацій та будівельних компаній Вінницької області.
Компанія ПРОММАРКЕТ-ВІ прийняла безпосередню участь в конференції та познайомила присутніх з інноваціями в сфері водопостачання та заходами по підвищенню ефективності водопостачання.
Учасники конференції досягли згоди, що такі зустрічі повинні проводитися регулярно і на них будуть запрошені як можна більше фахівців з досвідом роботи в даній сфері!

виступ водоканал

ПРОММАРКЕТ-ВІ

ПРОММАРКЕТ-ВІ

Станція водопостачання Franklin Electric, SubDrive

Станція водопостачання Franklin Electric, SubDrive